Kantoorruimte huren in Den Haag

Kantoorruimte huren in Den Haag

Den Haag heeft verschillende locaties voor het huren van kantoorruimte. De kantoorlocatie Beatrixkwartier heeft een moderne en corporate uitstraling met zowel monumentale als moderne gebouwen. In het oostkwadrant van het Prins Clausplain, het knooppunt tussen de A12 en de A4, ligt het kantoren- en bedrijventerrein Forepark. Aan de overkant van de A12 ligt de woonwijk Ypenburg. Recentelijk is in Ypenburg een klein aantal gebouwen met kantoorruimte gerealiseerd. Grote gebruikers in dit gebied zijn het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) en de Politie. Het nieuwe centrum in Den Haag vormt een dynamisch verloop van het stationsgebied naar het oude centrum aan de westzijde en het zakelijke Beatrixkwartier aan de oostzijde. Het Nieuwe Centrum kenmerkt zich door de vestiging van een groot aantal overheidsorganen. De gemeente Den Haag groeit in omvang en heeft in Nieuw Centrum flink uitgebreid. In de kantoorlocatie Benoordenhout huren een aantal unieke organisaties kantoorruimte. De ANWB heeft hier al jarenlang haar hoofdkantoor. Het International Criminal Court betrok in 2015 hier hun nieuwe hoofdkantoor en ook de Shell zit hier al jarenlang gevestigd met het hoofdkantoor.

Bekijk hier het meest actuele kantoorruimte aanbod in Den Haag.

Meer over de stad Den Haag

Den Haag is de derde stad van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. In Den Haag zijn niet alleen veel nationale en internationale bedrijven gevestigd, maar ook de Nederlandse regering, het parlement en diverse ambassades. Doordat het een prachtige oude stad is met veel historie heeft Den Haag een mix van monumentale en moderne gebouwen met kantoorruimte. De centrale ligging zorgt ervoor dat de stad zowel vanuit Amsterdam Utrecht als Rotterdam uitstekend bereikbaar is. Wil je flexibele kantoorruimte huren in Den Haag? Kleine start-ups, doorgroeiende- en kleine bedrijven kunnen op diverse kantoorlocaties al vanaf 1 werkplek huren.

De kantorenmarkt in het Centrum en Beatrixkwartier

Het centrum van Den Haag is uitstekend bereikbaar per auto met aansluitingen op de Rijkswegen A4 (Den Haag-Amsterdam), A12 (Den Haag-Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam). Ook voor het openbaar vervoer zijn er diverse opstapplaatsen voor bus- en tramlijnen. Wil je kantoorruimte huren in Den Haag Beatrixkwartier? In het internationale zakendistrict van Den Haag worden in diverse kantoorgebouwen flexibele kantoorruimtes, vergaderruimtes en diverse flexwerkoplossingen aangeboden. Je huurt in het kantoorgebouw De Haagsche Zwaan al kantoorruimte vanaf 20 m². Snelwegen in de richtingen van Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar en het station Laan van  NOI en de RandstadRail liggen op loopafstand.

Perspectief van Den Haag 

De vraag naar kantoorruimte in Den Haag neem toe, terwijl het aanbod afneemt. De gemeente wil een goed evenwicht creëren tussen vraag en aanbod en focust hierbij op kantoorverzamelgebouwen. Een belangrijk onderdeel, omdat het huisvesting biedt aan kleine veelal startende ondernemers.

De gepresenteerde informatie is gebaseerd op SpringBase.

Bekijk het meest actuele aanbod in de verhuur of verkoop van kantoorruimte in Den Haag op onze aanbodpagina.

 

Kantoorruimte huren in een andere stad?

Kantoorruimte huren AmsterdamKantoorruimte huren RotterdamKantoorruimte huren UtrechtKantoorruimte HoofddorpKantoorruimte Almere 

Reageren is niet mogelijk